Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kaka görmek

Rüyada kuru kaka görmek

Rüyada kuru kaka görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, üzücü haberler alacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada kuru kaka gördüyseniz:

  • Maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada kuru kaka görmek başarılı adımlar atılacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, herkesin yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada civciv kakası görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, isteklerini yerine geleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli kaka yapmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada bebek kakası temizlemek hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada kendi kakasını eline almak büyük bir başarıya ulaşılacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada insan kakası temizlemek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet eder.

Rüyada kakasında kurt görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına işaret eder.

Rüyada kaka avuçlamak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments