Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve kaka yapmak

Rüyada eve kaka yapmak

Rüyada eve kaka yapmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, işinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve kaka yapmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki veya ticari ya da işle ilgili ilişkilerinizi test edebilirsiniz.

Rüyada eve kaka yapmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalettir.

Rüyada evde kaka yapmak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğum yaparken kaka yapmak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı kaka yapmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabıya kaka yapmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalet eder.

Rüyada odaya kaka yapmak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Rüyada zorla kaka yapmak sevdikleri ile kavuşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet eder.

Rüyada pantolona kaka yapmak sorun üstüne sorun yaşanacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments