Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete işerken görmek

Rüyada tuvalete işerken görmek

Rüyada tuvalete işerken görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete işerken gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Rüyada tuvalete işerken görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işinden çıkarıldığını görmek ele geçen paranın daha da artacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada işyerinde temizlik yaptığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bankada işe başlamak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, hayırlı bir yola girileceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş makinesi kullanmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde çok müşteri görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, husumetlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski işe başlamak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada iş eldiveni görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments