Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinden birini görmek

Rüyada işyerinden birini görmek

Rüyada işyerinden birini görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerinden birini gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada erkek çocuğunu işerken görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada işyeri kapatmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada işyeri soyulduğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada işyerini yakmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada birini işerken görmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hastalıkların biteceğine, mal ve mülk sahibi olmaya işarettir.

Rüyada el işi yapanı görmek hayatının da düzene gireceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada eşinin işyerini görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada haram bir iş yapmak bazı ortaklıklar kuracağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments