Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi gibi miyavlamak

Rüyada kedi gibi miyavlamak

Rüyada kedi gibi miyavlamak şansın önünün kesileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, haksızlığa uğranacağına işarettir.

Rüyada kedi gibi miyavlamak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada kedi gibi miyavlamak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, böyle işlere kalkışacağına, işe giren herkesin kalkınacağına işaret eder.

Rüyada insanı kedi gibi görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Rüyada kedi gibi fare görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, evlerindeki huzurun artacağına alamet eder.

Rüyada kediyi insan gibi görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada insan gibi kedi görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kale gibi ev görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ölü gibi olmak kirli işlere bulaşacağına, başa iş açacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına delalet etmektedir.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek üzüleceğine, yıpranacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments