Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi insan gibi görmek

Rüyada kediyi insan gibi görmek

Rüyada kediyi insan gibi görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi insan gibi gördüyseniz:

  • Belli konuların net bir şekilde anlaşılmasını ya da belli anlaşmalarda karşılıklı beklentilerin açıkça kavranmasını sağlamanız gerekiyor.

Rüyada insanı kedi gibi görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi insan gibi görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, sorunlarının günden güne artacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan gibi kedi görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kedi gibi miyavlamak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi gibi fare görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada insan gibi yılan görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada insanı şeytan gibi görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada insan gibi cin görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments