Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanı kedi gibi görmek

Rüyada insanı kedi gibi görmek

Rüyada insanı kedi gibi görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, amacına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada insanı kedi gibi gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Rüyada insanı kedi gibi görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret eder.

Rüyada insan gibi kedi görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir eve sahip olacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet eder.

Rüyada kediyi insan gibi görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi gibi fare görmek hasta olacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi gibi miyavlamak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet eder.

Rüyada insanı dev gibi görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, büyük hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanı insan gibi görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments