Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü gibi olmak

Rüyada ölü gibi olmak

Rüyada ölü gibi olmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada ölü gibi olmak gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz şekilde olmasa da istediğinizi elde edebileceksiniz.

Rüyada ölü gibi yatmak sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyormuş gibi olmak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada ölüyü canlı gibi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü gibi olmak büyük bir yenilgi alacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada ölüyor gibi olmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada cennet gibi güzel bir yer görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada ölen birini ölmemiş gibi görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bazı kayıplar olabileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments