Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi fare görmek

Rüyada kedi fare görmek

Rüyada kedi fare görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi fare gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet eder.

Rüyada fare ve kedi öldürmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok başarılı adımlar atacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare ve kedi görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi ve fare görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada köpek kedi fare görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, sorunların ve engellerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek fare görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments