Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin evine geldiğini görmek

Rüyada annesinin evine geldiğini görmek

Rüyada annesinin evine geldiğini görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada annesinin evine geldiğini görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanı evine geldiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, umutlarının söneceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin evine geldiğini görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada ünlü birinin evine geldiğini görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin evine geldiğini görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada valinin evine geldiğini görmek güzel günlerle tanışılacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birinin evine geldiğini görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments