Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele dövme yaptırmak

Rüyada ele dövme yaptırmak

Rüyada ele dövme yaptırmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, mal kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ele dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Sonuçlanma enerjisi askıdaki maddi sorunları çözebilir ya da farklı alanlarda bazı başlıklarda sonlanma ya da tamamlanma etkisi hissedilebilir.

Rüyada eline dövme yaptırmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada elinde dövme görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ele dövme yaptırmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada yıldız dövmesi görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin dövmesini görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sırtında dövme görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada kalıcı dövme görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil dövme görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments