Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı dövme yaptırmak

Rüyada kırmızı dövme yaptırmak

Rüyada kırmızı dövme yaptırmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, zor günlerin yaşanacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına inanılır.

Rüyada kırmızı dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Aslında hala bir şeyleri yeniden başlatabilme şansınız var.

Rüyada kırmızı dövme yaptırmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı dövme yaptırdığını görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı dövme görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kollarında dövme görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövme yaptığını görmek adım atarken çok zorlanacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil dövmesi görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, karasızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek dövmesi görmek gelirinin daimi olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövmeli kadin görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments