Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan bokuna basmak

Rüyada hayvan bokuna basmak

Rüyada hayvan bokuna basmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan bokuna basmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için birkaç basamak yükselebilirsiniz.

Rüyada hayvan bokuna basmak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette boka basmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada inek bokuna basmak istediği noktalara geleceğine, işlerinin iyi gideceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan bokuna basmak kurulu düzeninin olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Rüyada boka basmak güç alacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada köpek bokuna basmak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kazancının epey düşeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalettir.

Rüyada at bokuna basmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada kedi bokuna basmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments