Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçiye su vermek

Rüyada keçiye su vermek

Rüyada keçiye su vermek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ruhani önderlik yapacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Rüyada keçiye su vermek gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Rüyada keçiye su vermek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada keçi sürüsü otlatmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada keçi eti yemek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada keçi kovalamak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz keçi sağmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş keçi görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşan keçi görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments