Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş keçi görmek

Rüyada ölmüş keçi görmek

Rüyada ölmüş keçi görmek geçim kaygısı duymayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş keçi gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada keçi gütmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine alamet eder.

Rüyada keçinin yavruladığını görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek yorulur.

Rüyada keçi beslediğini görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara keçi görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, eski enerjisini bulacağına rivayet eder.

Rüyada yarı insan yarı keçi görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, para kazanmasına da vesile olacağına alamet eder.

Rüyada keçi tarafından kovalanmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, mallarının artacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otlayan keçi görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada keçi yavrusu almak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments