Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi eti yemek

Rüyada keçi eti yemek

Rüyada keçi eti yemek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret eder.

Rüyada keçi eti yemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi anlaması zaman alabilir veya hiçbir şekilde odaklanamayabilirler.

Rüyada keçi eti yemek görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, huzur dolu günler geçireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine yorulur.

Rüyada keçi eti yemek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş keçi eti yemek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada keçi eti pişirmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ keçi eti görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş keçi eti görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada keçi eti görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada keçi eti yediğini görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yenilenme yaşayacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments