Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi kovalamak

Rüyada keçi kovalamak

Rüyada keçi kovalamak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada keçi kovalamak gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi veya planlarınızı yürürlüğe koyma ya da ilerletme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada keçi kovalamak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi kovaladığını görmek yetim sevindireceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüzülmüş keçi görmek bolluğun sürekli olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi tırnağı görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölü keçi görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, darlanacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi çobanı görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına yorulur.

Rüyada süt veren keçi görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments