Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçinin öldüğünü görmek

Rüyada keçinin öldüğünü görmek

Rüyada keçinin öldüğünü görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, doğru bir karar verileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçinin öldüğünü gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada keçinin öldüğünü görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada dağ keçisi öldürmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına delalet eder.

Rüyada keçi gübresi görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada keçi yavrusu almak mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ahırda keçi görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerin aşılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada keçi taşımak büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun keçi inek görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments