Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi yavrusu almak

Rüyada keçi yavrusu almak

Rüyada keçi yavrusu almak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, dedikodu edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, dinden çıkacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Rüyada keçi yavrusu almak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada keçi ve yavrusu görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yavru keçi görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, öz güven kazanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada keçi yavrusu beslemek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yavru keçi görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu almak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, başının ağrıyacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına inanılır.

Rüyada keçi yavrusunu görmek büyük bir servete kavuşacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments