Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi taşımak

Rüyada keçi taşımak

Rüyada keçi taşımak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, strese gireceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, işlerin yolundan çıkacağına, kısmetinin açık olacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya delalet eder.

Rüyada keçi taşımak gördüyseniz:

  • Size yapılan önerileri iyice düşünüp, süzgeçten geçirmelisiniz.

Rüyada keçi taşımak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada uçan keçi görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalettir.

Rüyada keçi sütü içmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sevdiklerini de koruyacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun keçi otlatmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kazancın çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada keçileri kaçırmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük keçi görmek canın sıkılacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada keçi eti yemek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine alamet eder.

Rüyada inatçı keçi görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments