Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda keçi görmek

Rüyada ahırda keçi görmek

Rüyada ahırda keçi görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, yollarının açılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada ahırda keçi gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Rüyada ahırda keçi görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, duygularını açığa vuracağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahırda uyumak sıkıntılarını atlatacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Rüyada ahırda oturmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işarettir.

Rüyada ahırda inek görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına alamet eder.

Rüyada karanlık ahır görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına delalet eder.

Rüyada ahıra saklanmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahır pisliği görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Rüyada evin içinde ahır görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments