Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi gübresi görmek

Rüyada keçi gübresi görmek

Rüyada keçi gübresi görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi gübresi gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada keçi gübresi görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalettir.

Rüyada hayvan gübresine düşmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, rızkının çeşitleneceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Rüyada tavuk gübresi görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, düze çıkacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığır gübresi görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, ticaret ehli olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek gübresi görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada koyun gübresi görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahırda hayvan gübresi görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada tarlaya gübre atmak hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments