Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi sütü sağdığını görmek

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, hayırlı bir eşe, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sevinçli haberler geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada keçi sütü sağdığını gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet eder.

Rüyada keçiden süt sağmak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada koyun keçi sağmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi sağmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi sağmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada koyun ve keçi sağmak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada inek sütü sağdığını görmek sorunlarının da son bulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, istediği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments