Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının eve geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının eve geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının eve geldiğini görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ikinci bir şans vereceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının eve geldiğini gördüyseniz:

  • Basit gibi görünen görev veya sorumluluklar ya da işler uzun vadeli veya mecburi bir hal alabilir.

Rüyada arkadaşının eve geldiğini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşının geldiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşına görücü geldiğini görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını istemeye geldiklerini görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının geldiğini görmek namının yürüyeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments