Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına görücü geldiğini görmek

Rüyada arkadaşına görücü geldiğini görmek

Rüyada arkadaşına görücü geldiğini görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına görücü geldiğini gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Rüyada arkadaşına görücü geldiğini görmek yeni bir eve sahip olunacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada evli birine görücü geldiğini görmek rahatın ve konforun geleceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye yorulmaktadır.

Rüyada kardeşine görücü geldiğini görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadına görücü gelmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada başkasına görücü geldiğini görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada görücü geldiğini görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, bekarlar için evlenmeye, günahlarına tövbe edeceğine yorulur.

Rüyada görücülerin geldiğini görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğe görücü gelmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments