Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi sevmek

Rüyada keçi sevmek

Rüyada keçi sevmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada keçi sevmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin kararları ya da yaptıkları değişiklikler nedeniyle bazı şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada keçi sevmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz keçi sevmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada evin içinde keçi görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, dertleri biteceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına alamet etmektedir.

Rüyada çok keçi görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçiye su vermek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Rüyada keçi avlamak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada keçiyi kaybetmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ keçi eti görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments