Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok keçi görmek

Rüyada çok keçi görmek

Rüyada çok keçi görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, toparlanacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çok keçi gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Rüyada koyun keçi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına alamet eder.

Rüyada dağ keçisi yakalamak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek umutlarını kaybedeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi yavrusu görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi hediye almak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yaşama hevesinden olacağına, kısmetlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi eti pişirmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi kılı görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments