Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz keçi sevmek

Rüyada beyaz keçi sevmek

Rüyada beyaz keçi sevmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz keçi sevmek gördüyseniz:

  • Dürüst fikir ya da değerlendirmeleriniz değerli, gerçekçi ya da haklı olabilir.

Rüyada beyaz keçi sevmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi sevmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz koyun keçi görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi sağmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz keçi yavrusu görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments