Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçiyi kaybetmek

Rüyada keçiyi kaybetmek

Rüyada keçiyi kaybetmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçiyi kaybetmek gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalarada neden olabilir.

Rüyada keçiyi kaybetmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada keçileri kaybetmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine işarettir.

Rüyada konuşan keçi görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, belki ölümler görüleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada sarı keçi görmek verdiği sözleri tutacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına inanılır.

Rüyada tavşan ve keçi görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi yıkamak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada keçinin doğurduğunu görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments