Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde keçi görmek

Rüyada evin içinde keçi görmek

Rüyada evin içinde keçi görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde keçi gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Rüyada evin içinde keçi görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada denizin içinde keçi görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde yabancı görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde asılı çamaşır görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, onlarla ayrı düşeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına inanılır.

Rüyada evin içinde ceylan görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, arzularına kavuşacağına işarettir.

Rüyada evin içinde tahta görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına yorulur.

Rüyada evin içinde çok kedi görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde adam görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments