Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ısırması görmek

Rüyada keçi ısırması görmek

Rüyada keçi ısırması görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yeni bir eve sahip olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret eder.

Rüyada keçi ısırması gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar yüzünü gösteriyor.

Rüyada keçi ısırması görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada koyun kuzu keçi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi koyun sürüsü görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, ortalığın karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi idrarı görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, haneye bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine inanılır.

Rüyada keçi ve inek görmek günah işleyeceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada keçi kesildiğini görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi kovalamak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, üzücü olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments