Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ve inek görmek

Rüyada keçi ve inek görmek

Rüyada keçi ve inek görmek insanlarla bir araya geleceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kazançlı işler yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi ve inek gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Rüyada inek ve keçi görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada koyun keçi inek görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada keçi ve inek görmek insanların alım gücünün azalacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada keçi inek görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, üzüntü yaşamaya işaret etmektedir.

Rüyada inek keçi görmek işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, her istediğini alabileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada keçiye ot vermek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, elindekileri de kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kaçan keçi görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz renkli keçi görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments