Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun kuzu keçi görmek

Rüyada koyun kuzu keçi görmek

Rüyada koyun kuzu keçi görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hasret giderileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun kuzu keçi gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Rüyada koyun kuzu keçi görmek yeni bir adım atılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzu ve keçi görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada keçi ve kuzu görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu keçi görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun keçi inek görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine tabir olunur.

Rüyada keçi ve koyun görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada keçi ve koyun sürüsü görmek işinin en iyisi olacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments