Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi yünü görmek

Rüyada keçi yünü görmek

Rüyada keçi yünü görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, kişinin başarılarının artacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sevgisinin artacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi yünü gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada keçi yünü görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işarettir.

Rüyada keçi yaymak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, insanların takdirini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada keçi kafası görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet eder.

Rüyada kara keçiler görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada ala keçi görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada keçi topluluğu görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada keçi aramak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments