Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi bacağı görmek

Rüyada keçi bacağı görmek

Rüyada keçi bacağı görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada keçi bacağı gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Rüyada keçi bacağı görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına işaret eder.

Rüyada koyun ve keçi kesmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada keçi pisliği yemek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, malında zulüm meydana gelmesine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına tabir olunur.

Rüyada dağ keçisi yakalamak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçiden süt sağmak sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, aradaki buzları eriteceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine inanılır.

Rüyada keçi avlamak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, iç açıcı sözlere, hafifleyeceğine, şifa bulacağına delalettir.

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada keçi postu görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments