Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa boğazlamak

Rüyada boğa boğazlamak

Rüyada boğa boğazlamak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işarettir.

Rüyada boğa boğazlamak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Rüyada boğa boğazlamak iş hayatının düzeleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini boğazlamak hayatının daha kolay hale geleceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, zor zamanların biteceğine işarettir.

Rüyada kedi boğazlamak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine inanılır.

Rüyada karısını boğazlamak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada kuzu boğazlamak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet eder.

Rüyada insanı boğazlamak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada kardeşini boğazlamak daha iyi mağazalardan giyineceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan boğazlamak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments