Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın ev aldığını görmek

Rüyada arkadaşın ev aldığını görmek

Rüyada arkadaşın ev aldığını görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın ev aldığını gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada bir arkadaşın ev aldığını görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak borçlarını bitireceğine, sorumluluk alacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına inanılır.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek büyük tartışmalara gireceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, iyi şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ev aldığını görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının ev aldığını görmek elinin darlık görmeyeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın ev aldığını görmek garanti olacak makama oturacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının evlenme teklifi aldığını görmek isteklerini yerine getireceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments