Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını ev aldığını görmek

Rüyada arkadaşını ev aldığını görmek

Rüyada arkadaşını ev aldığını görmek namının yürüyeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını ev aldığını gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını ev aldığını görmek mali krize gireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının ev aldığını görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının ev aldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşımın ev aldığını görmek büyük zararlara uğrayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evlenme teklifi aldığını görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments