Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazma sapı görmek

Rüyada kazma sapı görmek

Rüyada kazma sapı görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, özel hayatında mutlu olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada kazma sapı gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Rüyada kazma sapı görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sapı kırık bıçak görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada saplı süpürge görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı saplı bıçak görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak saplanması görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsak sapı görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, rütbe alacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday sapı taşımak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments