Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saplı süpürge görmek

Rüyada saplı süpürge görmek

Rüyada saplı süpürge görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, durumunuzun iyileşeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada saplı süpürge gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada uzun saplı süpürge görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada süpürge sapı görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına inanılır.

Rüyada saplı süpürge görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sapı olmayan bıçak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine yorulur.

Rüyada kuma saplanmak aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada sapı kırık fincan görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına işaret etmektedir.

Rüyada maydanoz sapı görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla çamura saplanmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments