Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazın ısırdığını görmek

Rüyada kazın ısırdığını görmek

Rüyada kazın ısırdığını görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada kazın ısırdığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizden bahsetmeniz başlangıç yapmanız için destek almanızı sağlayabilir.

Rüyada beyaz kazın ısırdığını görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kazın ısırdığını görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işarettir.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada altın kazısı yapmak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkeolojik kazı görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Rüyada yaban kazı görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kazı kazmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments