Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kazın ısırdığını görmek

Rüyada beyaz kazın ısırdığını görmek

Rüyada beyaz kazın ısırdığını görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kazın ısırdığını gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Rüyada beyaz kazın ısırdığını görmek işlerinin günden güne azalacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazın ısırdığını görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kazın ısırması görmek istenen her şeye sahip olunacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kafayı kazıtmak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine yorulur.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, işlerinin başarılı olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Rüyada yol kazısı görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Rüyada kazı yapmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments