Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kazısı yapmak

Rüyada altın kazısı yapmak

Rüyada altın kazısı yapmak ticaretinin de bozulmayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada altın kazısı yapmak gördüyseniz:

  • Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin.

Rüyada altın kazısı yapmak hanesine bolluk geleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada define kazısı yapmak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tarihi kazı yapmak yanlışlara düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kazı yapmak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kazı yapıp altın bulmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments