Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazı kazmak

Rüyada kazı kazmak

Rüyada kazı kazmak büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, verimli işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kazı kazmak gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizden bazılarının düzeltilmesinde veya daha hoş hale getirilmesinde karizmanızın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kazı kazmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, başarılarının çoğalacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kazısı yapmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yaban kazı yakalamak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kazıtmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaban kazı tutmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kazın saldırdığını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kazı kazandan para çıktığını görmek çirkin amellere, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kafasını kazıtmak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments