Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek

Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek

Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıtan kadın gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada kadının saç kazıtmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, şeytana uyacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına delalet eder.

Rüyada birini saçını kazıtmış görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Rüyada kendi saçını kazıtmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada saçı kazınmış görmek bereket ve huzur getireceğine, işlerdeki karın artacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarını kazıttığını görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine alamet eder.

Rüyada saçını kazıttığını görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kazıtmak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments