Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılmış çukur görmek

Rüyada kazılmış çukur görmek

Rüyada kazılmış çukur görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına inanılır.

Rüyada kazılmış çukur gördüyseniz:

  • Tamamen rastlantısal bir fikir sonuca giden yolun anahtarına dönüşebilir.

Rüyada kazılmış çukur görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Rüyada çukur kazıldığını görmek çok üzüntü duyulacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada mezar kazılırken görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazılı mezar görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada kazılmış kabir görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kazılmış temel görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, idealist davranacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada kuyu kazıldığını görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments