Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılmış bahçe görmek

Rüyada kazılmış bahçe görmek

Rüyada kazılmış bahçe görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazılmış bahçe gördüyseniz:

  • Maddi kazançlar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada bahçenin kazıldığını görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kazılmış bahçe görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek büyük bir yenilgi alacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar kazılırken görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazılmış arsa görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak kazılması görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments