Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolların kazıldığını görmek

Rüyada yolların kazıldığını görmek

Rüyada yolların kazıldığını görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, ileriye gideceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolların kazıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Rüyada yolların kazıldığını görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, insanları sakinleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolun kazılmış olduğunu görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, çok zor günler geçirileceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada yolun kazıldığını görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kazılmış yol görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada bir yerin kazıldığını görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kazılmış çukur görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kazılmış temel görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, bol rızık sahibi olunacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments