Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs kazasından kurtulmak

Rüyada otobüs kazasından kurtulmak

Rüyada otobüs kazasından kurtulmak endişelerin son bulacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüs kazasından kurtulmak gördüyseniz:

  • Ketum davranmak sizin için her zaman çok daha yararlı olabilir.

Rüyada otobüs kazasından kurtulmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalettir.

Rüyada tren kazasından kurtulmak dayanışmanın ve düzenin artacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kazadan kurtulmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada trafik kazasından kurtulduğunu görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, kimseye borçlanmayacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kazadan kurtulmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments