Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren kazasından kurtulmak

Rüyada tren kazasından kurtulmak

Rüyada tren kazasından kurtulmak hedeflerin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, bir ortaklık kurulacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada tren kazasından kurtulmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada tren kazasından kurtulmak evleneceğinize, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tren kazası görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada tren kazasında ölmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, rütbenin yükseleceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada tren kazası atlatmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine alamet eder.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak kazancını bu kişiden elde edeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüs kazasından kurtulmak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba kazasından kurtulmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments